Via VerbeterDeBouw kan iedereen die een verbeterpunt of idee heeft voor een project, dit op de interactieve landkaart kenbaar maken. Je kunt alleen reageren op projecten die zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers of gebruik maken van de app.

Hoe werkt het?

  1. Zoek het project op via de interactieve kaart.
  2. Klik op het project, hier zie je of het project eerder meldingen heeft gehad.
  3. Klik op ‘mijn melding’ en vul je gegevens en melding in. Jouw naam, beschrijving en foto worden gepubliceerd op VerbeterDeBouw. Wil je anoniem melden, vul dan anoniem in bij jouw naam en email adres.
  4. Geef aan welke categorie van toepassing is en voeg eventueel foto’s toe.
  5. Nadat je op verzenden hebt geklikt, staat je melding direct op VerbeterDeBouw.nl en heeft het project de melding ontvangen.
  6. Het project reageert via VerbeterDeBouw op je melding. Direct op de hoogte blijven? Vul dan ook je e-mailadres in.


Gebruikersregels
VerbeterDeBouw is een communicatieplatform voor medewerkers en omgeving naar het project. Het project is zichtbaar op VerbeterDeBouw gedurende de uitvoeringsperiode. Het platform is niet bedoeld voor commerciële doeleinden. E-mail, telefoonnummer en categorieën worden alleen gedeeld met het project. Naam, melding en foto’s worden gepubliceerd. Gebruikers van de app houden zich aan de wet & regelgeving en fatsoenlijk taalgebruik. Meldingen die niet aan de gebruikersregels voldoen, worden verwijderd.

Stichting Bewuste Bouwers
Het platform VerbeterDeBouw is een initiatief van stichting Bewuste Bouwers die het doel heeft om bouwprojecten aan te jagen bewust te bouwen. Projecten geven invulling aan de gedragscode Bewuste Bouwers. De projecten die zijn aangesloten worden uitgevoerd door bouwbedrijven die bij de stichting zijn aangemeld. Meldingen die via VerbeterDeBouw binnenkomen, worden door het project opgepakt. Heb je een vraag of opmerking voor stichting Bewuste Bouwers, dan kan je mailen naar info@bewustebouwers.nl.