Coöperatie Koninklijke fruitmasters U.A.

Locatie

Deilseweg
4191 NX Geldermalsen

Bouwbedrijf

J.C. van Kessel Bouw B.V.

Fruitmasters masterplan middengebied.

Melding plaatsen

Eerdere meldingen

Melding 12-04-2024

Graag ontvang ik een gedetailleerde planning van de werkzaamheden Trompenburgstraat Amsterdam. M.n. wat betreft de heiwerkzaamheden. Dit om te zorgen dat ik dan elders ga verblijven. De overlast bezorgt me nu al hoofdpijn en stress en dat wil ik zoveel mogelijk voorkomen door de herrie te vermijden.
Dank en groet,
Ria Herlé

Reactie bouwbedrijf

Goedemorgen Ria,
Ik denk dat u de verkeerde partij hebt aangeschreven.
Wij hebben geen werk in Amsterdam aan de Trompenburgstraat.
Groeten JCVANKESSEL Bouw

Melding 02-11-2023

Goedemorgen. Wat is de reden dat er opnieuw dagelijks wordt geheid bij Fruitmasters in Deil? Dit zou volgens het "Masterplan" in oktober voltooid zijn waarna de palen geboord zouden worden, Nu zijn de heimachines weer opgestart en is de tekst op de website van Fruitmasters voor het gemak ook even aangepast. Hoelang gaat die herrie nog duren?

Reactie bouwbedrijf

Geachte heer/mevrouw,

De funderingswerkzaamheden lopen echt op zijn eind. De afgelopen tijd hebben we palen geboord wat aanzienlijk minder geluidshinder oplevert. Echter kan niet alles worden geboord en zullen er nu nog een aantal "geslagen" moeten worden. Als alles volgens planning verloopt, en er is op dit moment geen aanleiding om daar niet vanuit te gaan, is eind volgende week het heiwerk helemaal gereed.

Groeten van het bouwteam van JCVANKESSEL Bouw

Melding 01-11-2023

Goedemiddag,

Ik was in de veronderstelling dat de hei werkzaamheden waren afgerond. Sinds vandaag weer de hele dag het geluid van hei werkzaamheden. Kunnen jullie aangeven hoe lang deze werkzaamheden duren? Het geeft namelijk nogal wat overlast in de wijk Lingedonk.

Mvg Leonie

Reactie bouwbedrijf

Goedemiddag Leonie,

De funderingswerkzaamheden lopen echt op zijn eind. De afgelopen tijd hebben we palen geboord wat aanzienlijk minder geluidshinder oplevert. Echter kan niet alles worden geboord en zullen er nu nog een aantal "geslagen" moeten worden. Als alles volgens planning verloopt, en er is op dit moment geen aanleiding om daar niet vanuit te gaan, is eind volgende week het heiwerk helemaal gereed.

Groeten van het bouwteam van JCVANKESSEL Bouw

Melding 31-10-2023

Dag,
Sinds enkele dagen is er veel activiteit i.v.m met grondverplaatsing op de "groenstrook" achter de hallen, parallel aan de Linge. Ik heb getracht hierover te bellen(van Kessel ontwikkeling). Het nummer werkte niet. Daarna geprobeerd de app te downloaden.... niet vindbaar in de playstore...
Dan dus maar even zo.
Ik ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren op deze "groenstrook". Het lijkt mij ook allemaal nogal heftig voor de oever om er met rups overtuigen overheen te rijden in oktober..

Vol interesse in afwachting van uw antwoord
Vriendelijke groet
Anton

Reactie bouwbedrijf

Goedemiddag Anton,

Het klopt inderdaad dat de laatste paar dagen weer activiteiten waren rondom het op eigen terrein hergebruiken van de uitkomende grond. Dit heeft al een keer eerder plaatsgevonden en zal over enige tijd nogmaals plaatsvinden.

Gezien de gesteldheid van het weer was het de afgelopen periode inderdaad niet ideaal. De eerste keer konden we het af met trekker en kiepkar maar afgelopen week hebben we inderdaad gekozen voor een rupsvoertuig in verband met de draagkracht van de grond.

Op deze groenstrook gaat verder niets gebeuren behoudens het groen terug te laten komen.

Ik ben ook achter de bereikbaarheid aangegaan. Over de bereikbaarheid van “van Kessel ontwikkeling” weet ik niets, maar wij “JCVANKESSEL Bouw” voeren de opdracht uit. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0345-571563 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder heb ik ook contact opgenomen met Bewuste Bouwers over de app. Ze geven als antwoord dat de app niet langer beschikbaar is maar dat ze momenteel bezig zijn met een andere partner voor een nieuwe app.
Bovengenoemd staan onze rechtstreekse contactgegevens, mocht er nog wat zijn vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groeten van het gehele bouwteam

Melding 17-07-2023

Ik kom even terug op mijn vorige melding en uw antwoord hierop. Indien u werkelijk van plan bent uw communicatie te optimaliseren dan had ik een andere mail verwacht.
Uiteraard heeft Fruitmasters een tijd geleden contact met ons gehad, maar dat ging alleen over het feit dat er gebouwd zou gaan worden. wat de overlast voor ons zou zijn is toen helemaal niet besproken. Dat nu blijkt dat we drie en halve maand in de hei herrie zitten zou vooraf gemeld moeten worden en niet na het starten van de werkzaamheden. Dat u allerlei onderzoek hebt gedaan om zo zorgvuldig mogelijk met de buurt om te gaan is mooi, maar informeer de buurt daan dan over.
Als je een beste buur wil worden zal je pro actief moeten communiceren en niet op reacties van die buren. Daarnaast is het prettig wanneer we ons tot een persoon kunnen wenden en niet een anoniem bedrijf,

met groet, Marianne van Duuren

Reactie bouwbedrijf

In verband met een storing is de reactie wat later dan gepland, excuus daarvoor.

Beste Marianne,
Wij willen ons graag als goede buur voordoen en zijn daarin steeds lerende.

Elke reactie of tip nemen wij mee zodat we onze communicatie in de toekomst (nog) beter af kunnen stemmen.

Eerst graag een korte uitleg betreffende onze communicatiekanalen.

We hebben ervoor gekozen om verschillende mogelijkheden van contact aan te bieden zodat iedereen dit op zijn of haar eigen manier kan doen.
Allereerst, zoals we dat vaker doen, via onze brief met daarop de contactgegevens voorafgaande aan de bouw.
Daarnaast hebben wij gemeend de drempel om contact op te nemen lager te leggen en als extra aanvulling ook de mogelijkheid te bieden om via ”verbeter de bouw” van “Bewuste bouwers” te communiceren.

Dank voor uw tip om (nog) pro actiever te zijn in onze communicatie.

Kort na de vakantie willen wij de gehele buurt weer informeren over de stand van zaken en zullen dan uitgebreider ingaan op de werkzaamheden die er gaan volgen.

Hierbij willen wij u (en iedereen die dit leest) wel direct nader informeren over de werkzaamheden op de korte termijn.

Het heiwerk dat nu bezig is gaat deze week nog door. Daarna genieten ze van een vakantie en pakken hun werk na ongeveer 3 weken weer op.

Dan proberen we daarna een extra heistelling te laten komen om de werkzaamheden niet uit te laten lopen.

Ook wij gaan van onze vakantie genieten en zijn vanaf aanstaande maandag 3 weken lang minder goed bereikbaar.

Om het contact vanuit Fruitmasters beter op te pakken zijn ze als het goed is persoonlijk bij u langs geweest of zullen dat op korte termijn doen..

Indien daarna wenselijk, kunt u uiteraard ook persoonlijk contact met ons als bouwer opnemen.

Voor de volledigheid nog even onze contactgegevens:

JCVANKESSEL Bouw, Tielerweg 19, 4191 NE Geldermalsen, 0345-571563, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U zult dan naar de juiste persoon worden doorverbonden!

Met vriendelijke groet, JCVANKESSEL Bouw

Melding 07-07-2023

twee dagen geleden ontvingen we een briefje in de bus met de aankondiging dat er hard gewerkt wordt vanaf begin juli. Beetje laat, want inmiddels wordt er al weken gesloopt met heel veel herrie vanaf de vroege morgen en nu ook gehei waardoor ons huis staat te trillen op zijn grondvesten. Daar was ik graag eerder over geïnformeerd, op zo'n manier zou meer rekening gehouden kunnen worden met de omgeving! Dus tot nu toe niet alleen te weinig (helemaal niet) en zeker te laat!

Reactie bouwbedrijf

Geachte heer, / mevrouw, Van Duuren,

Wij vinden het erg vervelend voor u dat u zoveel overlast ervaart. We proberen juist bij heiwerkzaamheden zoveel mogelijk geluid- en trillingsreducerende maatregelen te nemen. Zo zijn er in de voorbereiding onderzoeken uitgevoerd en wordt op basis daarvan de best mogelijke uitvoering gekozen. Op dit moment zijn ze bezig met het heien van de zwaarste palen. Deze zware palen zullen afgewisseld worden met lichtere palen, waarbij de overlast minder groot zal zijn. Dit deel van het heiwerk zal tot ongeveer begin oktober doorgaan. Voor de overige palen is gekozen voor een andere methode, namelijk het boren, waardoor de hinder voor u aanzienlijk minder zal zijn. Deze werkzaamheden zullen doorgaan tot ongeveer eind november.

Wat communicatie betreft, willen wij nog even benadrukken dat Fruitmasters al in een vroegtijdig stadium contact heeft gezocht met de omgeving. Onze werkzaamheden zijn pas afgelopen week gestart, vandaar dat wij nu pas deze melding versturen.

Wij vragen om uw begrip voor onze werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,
JCVANKESSEL Bouw

Melding plaatsen

Op deze website kunt u 7 dagen per week meldingen plaatsen. Deze meldingen (vragen, klachten, tips en complimenten) komen rechtstreeks bij de projectverantwoordelijke(n) terecht en we plaatsen deze op de website.

De meldingen via verbeterdebouw.nl worden gebruikt om het project naar een hoger niveau te tillen en om verbeteringen door te voeren. De projectverantwoordelijke maakt werk van je melding en probeert zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen, zodat we de slogan waar blijven maken: Bewuste Bouwers, beste buren.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer