MFSA Campus de Braak Helmond

Locatie

Braakse Bosdijk
5703 DX Helmond

Bouwbedrijf

Wijnen Bouwgroep B.V.

Het bouwen van een MFSA wat inhoud dat er aan 1 zijde (oost) een sportaccomodatie wordt gebouwd bestaande uit een sporthal en sportzaal en kleedaccomodatie voor de sportzalen ten behoeve van de Knippenberg college en voetbalclub de Braak. Hier bevindt zich ook de kantine van de voetbalclub. Gebouw West bestaat uit een Fysiotherapiepraktijk, school en businesslounge/spelershome. Tussen gebouw Oost en West komt het stadion met aan de lange zijde tribunes. De gebouwen worden als het ware gekoppeld met een aluminium lamellen constructie met daartussen een gaasbekleding.

Melding plaatsen

Eerdere meldingen

Melding 11-06-2023

Van de berg zand op het terrein waaien grote hoeveelheden zand bij ons in de cafetaria bij noorden en noord oosten wind, ik hoop dat hier wat aan te doeon is door afdekken of sproeien. Mvg. Frans

Reactie bouwbedrijf

Hoi Frans, onze uitvoerder Will is bij je langs geweest om een en ander te bespreken. Er is o.a. het volgende afgesproken:
Er zal ten alle tijden wat overlast blijven, maar we gaan serieus met de klacht om en doen onderstaand
1- Vanmorgen een gierton met water laten sproeien
2- We houden de bouwingang nat met sproeien
3- De bouwingang regelmatig vegen (schoonhouden)
4- Kijken op wat voor termijn het gronddepot weg kan

We hopen dat je hierdoor minder overlast ondervindt.
Met vriendelijke groet, Henk Biermans

Melding 23-02-2023

Beste,

Waar kan ik de grensbepalingen inzien mbt op de bouw en de omgeving rondom de velden van MFSA?

Ik stel deze vraag omdat ik onlangs een perceel grenzend aan mijn achtertuin heb gekocht van de gemeente.

Ik hoor graag van u!

Reactie bouwbedrijf

Beste,
Wij grenzen met onze bebouwing niet aan particuliere erfgrenzen. De gemeente legt rondom het gebouw alle infra aan en zal waarschijnlijk meer inzicht kunnen verstrekken over de omgeving.
De contouren van de bouw zijn nu nog niet zichtbaar. Binnen enkele weken start het grondwerk. In basis bouwen wij in de lijn van het huidige stadion.
Voor meer informatie kan men zich het beste wenden tot Marcel van de Bogaart van de gemeente Helmond.
Met vriendelijke groet Henk Biermans

Melding 16-02-2023

Als directievoerder wil ik graag testen of deze melding bij de juiste belanghebbend aankomt. Graag even ene terugkoppeling nadat deze melding is ontvang.

Mvrgr Bas Roelofs
06-46646461

Reactie bouwbedrijf

Hoi Bas,

Deze meldingen komen bij mij terecht. Ik ben KAM-coördinator van de Wijnen Bouwgroep en contactpersoon voor Bewuste Bouwers.

Groetjes Henk Biermans

Melding plaatsen

Op deze website kunt u 7 dagen per week meldingen plaatsen. Deze meldingen (vragen, klachten, tips en complimenten) komen rechtstreeks bij de projectverantwoordelijke(n) terecht en we plaatsen deze op de website.

De meldingen via verbeterdebouw.nl worden gebruikt om het project naar een hoger niveau te tillen en om verbeteringen door te voeren. De projectverantwoordelijke maakt werk van je melding en probeert zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen, zodat we de slogan waar blijven maken: Bewuste Bouwers, beste buren.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer